tiistai 19. maaliskuuta 2013

Seura tekee kaltaisekseen?!

Eilen oli täysikuu, tulipahan huomattua se jo päivällä töissä, oli taas kaikki "hullut" lähtenyt liikenteeseen. Olin taas maailman "ihanin,nätein ja hotein muija"
Uhka- ja väkivaltatilanneraportoinnin pikakuvake tietokoneen työpöydällä alkaa kohta varmaan jo puhumaan mulle,että alahan tyttö raapustamaan tekstiä.

Ei,nyt ei ehdi.

Eikun niin joo, palkkaahan siitäkin maksetaan, yhtälailla kun liitutauluun kirjoittamisesta. Tekisi mieleni kirjoittaa jokaiseen myymälässä olevaan liitutauluun: ME SUOSITTELEMME..LOMAA!

Uhka-ja väkivaltarapsan tekeminen on todella tärkeää silloin, kun siihen on aihetta, eihän herrat muuten isolla kirkolla tiedä, miten hulluja asiakkaita meillä käy. Näiden raporttien pohjalta voidaan parantaa myymälöiden turvallisuutta; kuka tarvitsee intensiivisempää vartiointipalvelua, hälytysjärjestelmiä ja kuka pesäpallomailaa kassalle.
Myymälöissä, joissa ollaan pienellä porukalla ja on "hässäköitä", voidaan kyseenalaistaa, onko järkevää ja etenkään turvallista työskennellä vähäisellä henkilömäärällä. Kun näistä aletaan keskustelemaan, on erityisen tärkeää, että meillä on näyttää mustaa valkoisella. Toinen vaihtoehto on, että kun myymälässä näpistellään ja soitetaan suuta harva se päivä, mutta näistä ei raportoida, on se, että herrat päättää, että koska tuossa myymälässä ei tapahdu mitään(kun raportointeja ei tule), niin siellähän pärjää hyvin aamusta pienellä porukalla. Ja niin vähenee työpäivät.

Ystävänpäivänä 14.2 meidän myymälän "ammattilaisasiakkaat" tuli oikein porukalla toivottamaan mulle hyvää ystävänpäivää, sillä olenhan kaikkien janoisten sankari!(henk.koht.WAU-elämys) Silloin napautin 3 kertaa ”Päihtynyt”-pikanäppäintä kassalla. Yksi tokaisi, että eiköhän viedä "munamiehellekin" yksi Valdemar, niin sainpahan välitysepäilynkin painettua...henkkareita näiltä kavereilta on enää turha kysyä. Näillä kavereilla juttu kyllä lentää(ja lentää paljon varmaan jotain muutakin) ja mielellään niiden kanssa rupattelis,mutta ihmisen hapenpidätyskyky nyt kun on vaan aika rajallinen...

Kontrollinappeja siis paineltu ja tulospalkkiokassaan pari centtiä tienattu. Tulospalkkiot ne kohta rapsahtaa, jospa kävisi naapurikaupasta hakemassa uuden karheet bikinit odottamaan kesälomia, saisi niistäkin 5% bonusta. Meillä kun nuo prosentit on pulloissa, niin toivottavasti rahaa jäisi vielä helmeilevään, raikkaaseen ja trooppisen hedelmäiseen laiturin-nokkajuomaan...hmm... Lupasin olla rantakunnossa 2013, mutta tässä nyt on ollu vähän kaikenlaista... ;) Sitäpaitsi mun 3 -ja 5 vuotiaat (miespuoliset) elämäntapavalmentajani eivät ole vielä huomanneet, että kohta on jo kesä kun edelleen saa aamuisin pukea ainakin ne kuudet villasukat ja Salama McQueen myssyt päällekkäin. Minä keskityn vaan tuijottamaan peiliin ja pohtimaan, että kerro, kerro kuvastin, etten ole omistaja tuon ahterin!

Nyt alan nyt tekemään sitä uhka-ja väkivaltatilanneraporttia, jospa minäkin olisin vaan tekevinäni töitä kun työnantajakin on vaan maksavinaan palkkaa!
Terv. Emmi Rantanen, UH iiihana keskisoomalainen luottomuija! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti